Voor een betere ervaring, verander je browser naar CHROME, FIREFOX, OPERA, SAFARI of Internet Explorer.
Webhosting, een onzichtbare kostenpost

Webhosting, een onzichtbare kostenpost

Webhosting: betaal ik daar niet te veel voor? En wat heb ik eigenlijk nodig?

Webhosting is een van de kostenposten binnen veel bedrijven waarop nauwelijks wordt gelet. En de kosten van webhosting zijn vaak onnodig hoog.

Webhosting vormt het fundament voor het succes van een website. Het belang van goede hosting dient zeker niet onderschat te worden. Wist u bijvoorbeeld dat de vindbaarheid van een website (bijvoorbeeld in Google) mede afhankelijk is van uw hosting?

Hosting wordt in alle vormen en maten aangeboden. Al vanaf € 1,- per maand. Waarbij je je meteen moet afvragen of je voor zo’n bedrag wel kwaliteit krijgt. Helaas is dat vaak niet zo. Maar hosting wordt ook aangeboden voor € 250,- per maand met een uitgebreid pakket van functionaliteiten, die de klant (vaak) niet allemaal gebruikt.

Het MKB kan op hosting makkelijk en snel kosten besparen. Een MKB bedrijf met een eenvoudige website zou niet meer dan € 45,- ex btw per jaar moeten betalen. Een webshop vraagt iets meer van de hosting. Hierbij gaat het o.a. om de serverruimte en het verkeer naar de website. Denk dan aan ± € 150,- ex btw per jaar.

Ons advies; bekijk je factuur van je webhosting en vergelijk het met andere webhosting partijen. Verhuizen is makkelijk en snel. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het kan zomaar de kosten van een BIZZSHARE lidmaatschap opleveren.

laat jouw reactie achter


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top