Voor een betere ervaring, verander je browser naar CHROME, FIREFOX, OPERA, SAFARI of Internet Explorer.

Verdien veel geld door te delen

Bizzshare is een online deelplatform voor MKB-bedrijven om bedrijfsmiddelen, personeel en kennis en ervaring te delen met andere ondernemers. Het delen van bedrijfsmiddelen, personeel, kennis en ervaring zal niet alleen kosten besparen maar ook ervoor zorgen dat het MKB efficiënter wordt georganiseerd, doordat bedrijven meer en beter gaan samenwerken.

Bedrijfsmiddelen kunnen, wanneer ze niet gebruikt worden, verhuurd worden aan andere ondernemers. Het collegiaal delen van personeel levert de grootste besparing op voor de ondernemer.

De voordelen

Bizzshare biedt een online deelplatform waarbij kosten besparen centraal staat. Geen hoge abonnementskosten of andere extra kosten. Daarnaast bouwen wij aan een sterke community om zo leden te verbinden en te verenigen. Dit zorgt voor vertrouwen.

Ons doel

Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven te verenigen via Bizzshare. Hoe meer mensen lid zijn, hoe meer er te delen is en dus hoe meer er bespaart kan worden. Het bezitten van spullen is uit, delen van spullen is in. Door te delen hoef je het niet te kopen. Dat bespaart niet alleen kosten is ook nog eens goed voor het milieu.

Onze oplossing

Bedrijfsmiddelen die niet altijd is gebruik zijn kunnen gedeeld worden met andere ondernemers. Via het platform kunnen ondernemers makkelijk en snel een gratis advertentie plaatsen. Bezoekers van de website kunnen zoeken op categorie en direct contact op nemen met de ondernemer.

De mogelijkheden van een deelplatform

Bedrijfsmiddelen zijn niet altijd in gebruik zoals de vergaderruimte, bedrijfswagen of magazijn. De ondernemer kan veel geld verdienen door deze middelen commercieel te delen.
Een mooie vergaderruimte kan wel € 300,- per dag opleveren. Een gemiddelde bedrijfswagen kan € 150,- per dag opleveren en een flexplek zo'n € 250,- per maand.

Er zijn natuurlijk tal van bedrijfsmiddelen die gedeeld kunnen worden. Bizzshare biedt hiervoor de oplossing. Een online deelplatform. Commercieel delen moet betaalbaar zijn en Bizzshare is geen tussenpersoon en vraagt daar dus ook geen geld voor.

Voor ondernemers door onernemers

Bizzshare is opgericht door ondernemers uit het MKB. Het idee is ontstaan doordat we merkten dat veel ondernemers bedrijfsmiddelen niet altijd in gebruik zijn. In tegenstelling tot grote bedrijven waarbij vaak wel alle bedrijfsmiddelen in gebruik zijn. De vergaderruimte wordt altijd wel gebruikt, machines staan nauwelijks stil en personeel werkt aan grote projecten of kan worden overgeplaatst naar een andere afdeling. In een groot bedrijf wordt alles gedeeld met elkaar.

Bizzshare biedt de mogelijkheid voor het MKB om te werken als een groot bedrijf.

Top